Havenrijk is een groeiend bedrijf, waar naast het à la carte restaurant en terras ook ruimte is voor feesten, vergaderingen, en trouwerijen. Om onze gasten optimaal te kunnen bedienen, zoeken we flexibele, creatieve en veelzijdige collega’s. Een positieve samenwerking tussen bediening en keuken staat bij ons centraal.
We bieden jou:
Voor het komende seizoen (vanaf april) zoeken we collega’s voor achter de bar en in de bediening. Heb je ervaring in de horeca of wil je het vak leren? Je bent welkom, zowel doordeweeks als in het weekend!
Wil je meer informatie? Bel ons en vraag naar Aranka Snippe.
Wij zijn opzoek naar iemand die al ervaring heeft met het aansturen van een keukenteam.
Samen met de chefkok ben je onder andere verantwoordelijk voor de kwaliteit van de gerechten, het aansturen van het team, samenstellen van de menukaart, buffetten, high tea/wine, hygiëne, bestellingen bij leveranciers, invulling van themadagen en het opstellen van een receptenboek.
Een werkweek bestaat normaal gesproken uit 4 of 5 dagen. Omdat wij beseffen dat jouw sociale leven ook belangrijk is, is ons uitgangspunt dat je altijd 1 weekenddag vrij kan zijn.
Soort dienstverband: Fulltime (38uur), onbepaalde tijd
Wil je meer informatie? Bel ons en vraag naar Daan Touber.
Woensdag t/m zondag vanaf 12:00
Op maandag & dinsdag gaan wij open voor vergaderingen en/of groepen vanaf 25 personen
Copyright 2025 – Restaurant Havenrijk
Deze middag is voor de “ECHTE” Bourgondiërs die willen genieten.
Wij serveren deze middag een 5-gangen verrassings wildmenu. Bij elke gerecht worden 2 mooie begeleidende wijnen geschonken.
Deelname: € 69,50 p.p. (dit is inclusief een 5-gangen verrassings wildmenu en 2 glazen wijn per gerecht).
Reserveer snel een plek voor deze smaakvolle middag!