Naar de inhoud

Trouwen, receptie of feest geven?

Bekijk al onze mogelijkheden

Al jaren weten aanstaande bruidsparen Restaurant Havenrijk te vinden voor trouwceremonies, trouwfeesten of -diners. Door onze jarenlange ervaring is er bij ons dan ook veel mogelijk en denken wij mee om de dag onvergetelijk te maken. Omdat ons restaurant aan het Uitgeestermeer ligt, kunnen bruidsparen met de boot hun entree maken en bijvoorbeeld op het terras buiten trouwen in een trouwprieel!

In ons restaurant op de begane grond kunnen feesten en partijen gegeven worden tot maximaal 150 personen en in onze (feest)zaal op de 1e etage tot maximaal 90 personen. Tijdens deze feesten zorgen wij vanzelfsprekend voor bediening in de zaal en een bemande bar.

Ook is het mogelijk om het gehele pand (begane grond en 1e etage) af te huren, dan kan er een feest gegeven worden voor maximaal 240 personen. De begane grond en 1e etage beschikken over een eigen bar, dansvloer en zitplaatsen. De komst van een DJ of Live muziek is in beide zalen uiteraard ook mogelijk.

Wij weten als geen ander hoe persoonlijk het organiseren van een bruiloft of feest is. Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat de wensen van iedere gast anders kunnen zijn en vinden het daarom belangrijk om een bruiloft of feest persoonlijk met u te bespreken. Aan de hand van dit persoonlijke gesprek kunnen wij een offerte op maat maken, voor duidelijkheid voor beide partijen en daarmee verrassingen achteraf te voorkomen. Tijdens dit persoonlijke gesprek vragen wij onze gasten alle wensen voor de bruiloft of het feest uit te spreken, zodat alle mogelijkheden daarvoor bekeken kunnen worden.

Officiële trouwlocatie

Havenrijk is een officiële trouwlocatie. Dit betekent dat u naast het trouwfeest of receptie ook de huwelijksplechtigheid bij ons kunt houden. Bruidsparen kunnen geheel in eigen stijl de plechtigheid laten verlopen. Een ambtenaar van de burgerlijke stand komt voor het officiële gedeelte waarna het feest bij Havenrijk kan losbarsten.

Bruiloft

Aangezien wij direct gevestigd zijn aan het Uitgeestermeer is het mogelijk om op uw bruiloft de gasten te laten genieten van een heerlijke boottocht met een rondvaartboot over het meer en de kanalen. Het is mogelijk om met een boot direct voor het restaurant aan te meren.

Feest

Een (verjaardags)feest kan bij ons prima gecombineerd worden met een activiteit. Enkele voorbeelden zijn: zeilen, kanovaren, sloepvaren, wandelen, rondvaarten etc. Kijkt u op arrangementen voor de mogelijkheden.

Trouwprieel

Wij hebben de beschikking over een prachtig trouwprieel. Hierdoor is het mogelijk om op ons terras in de buitenlucht te trouwen in een sprookjesachtige setting.

Wij berekenen geen zaalhuur!