Naar de inhoud

Over ons

De sfeer

Restaurant Havenrijk is sinds 1970 gevestigd in een stolpboerderij op de jachthaven Zwaansmeerpolder in Uitgeest. Het restaurant is omringd door boten, water en een prachtig beschermd natuurgebied.

Bijna alle tafels hebben uitzicht over de jachthaven of het Uitgeestermeer. Beneden en boven hebben wij een open haard met een gezellig zitje. De sfeer in het restaurant is gemoedelijk, informeel met nautische elementen.

In ons restaurant werken wij met verse producten en bieden wij elke week een wisselende specialiteit. Wij kopen in met respect voor seizoen, regio en produkt. Ook hebben wij een gevarieerde wijnkaart. 

Ons streven is om zoveel mogelijk zaken te doen met leveranciers uit de regio. Zo halen wij groenten bij van Gelder, vlees bij Meatstreet Schagen en vis bij Jan van den Kommer uit Uitgeest en ATL IJmuiden.

Havenrijk is met haar verschillende ruimtes ook zeer geschikt voor bruiloften, (bedrijfs)feesten en zakelijke bijeenkomsten (vergaderingen, trainingen, presentaties etc.).

Tevens zijn wij een officiële trouwlocatie.

Terras

Aan de voor- en achterzijde hebben wij een terras met een gezellige loungehoek en buitenhaard. De sfeer doet vooral in de zomer, door het klapperen van de 450 vlaggenmasten en het uitzicht over het Uitgeestermeer, méditerranées aan.

Tijdens de wat koudere zomerdagen is een gedeelte van het terras verwarmd, waardoor u buiten net zo aangenaam zal zitten als binnen.

Restaurant Havenrijk heeft meerdere keren in de terras top 100 gestaan. Dit is een door de vakjury samengestelde lijst van de 100 beste terrassen van Nederland.

Kindvriendelijk

Wij hebben een aparte speelruimte met daarin lego, speelgoed, tekenmuur, televisie met films en spelcomputers. Ook is er voor de kinderen een buitenspeeltuin. Kortom de kinderen hoeven zich bij ons niet te vervelen.

De enige spelregel is dat u als ouder zelf verantwoordelijk blijft voor uw eigen kinderen.

Wat is er romantischer dan dineren aan het water!?

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons

Havenrijk Uitgeest

  • Lagendijk 41
  • 1911 MT Uitgeest
  • havenrijk@live.nl
  • 0251 - 31 39 37

Copyright © 2024 restaurant Havenrijk.

Openingstijden

Di t/m Zo
Vanaf 12:00 uur
Voor groepen van meer dan 35 personen en vergaderingen gaan wij ook op maandag open.

Havenrijk Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en ontvang als eerste het laatste nieuws.